Broedplaats010, leergang voor onderwijsinnovatie

De plek voor kennis en innovatie

Broedplaats010 is een van de redenen om als ambitieuze leraar of pedagogisch medewerker juist in Rotterdam te (blijven) geven: Broedplaats 010. Broedplaats010 is onderdeel van de Rotterdamse Leraren C.A.O., dit staat voor Complementaire Arbeidsvoorwaarden Onderwijs. Het zijn voorwaarden met leuke en nuttige extra's voor Rotterdamse leraren met een bevoegdheid en pedagogisch medewerkers binnen de vroeg- en voorschoolse educatie (vve) in.

Broedplaats010 richt zich op onderwijsinnovatie en is een uitdaging voor een geselecteerd gezelschap van dertig ambitieuze leraren en pedagogisch medewerkers. Een enorme kans om jouw kennis en innovatief vermogen uit te breiden, én in de praktijk te brengen. Ga aan de slag met concrete opdrachten om het onderwijs te vernieuwen. Neem daarbij de dynamiek van de stad Rotterdam als kader, met de bijbehorende uitdagingen in het onderwijs en de vroeg- en voorschoolse educatie.

Meld je aan

Bevoegde leraren en pedagogisch medewerkers binnen de vve in Rotterdam kunnen zich inschrijven via dit webformulier broedplaats010. Heeft u nog vragen? Stuur dan een email naar: eelmo@rotterdam.nl.

Meer weten?

Download de flyer Broedplaats010.

Lees hier over de ervaringen van leraren die dit jaar deelnemen aan de Broedplaats010.