Vervoer naar school met Trevvel

Trevvel is de vervoerder voor leerlingen die bijvoorbeeld vanwege ziekte of een handicap niet zelfstandig naar school kunnen.

Het uitgangspunt is goed en betrouwbaar vervoer waarbij de leerling centraal staat. De rit van en naar school moet prettig verlopen voor iedereen; leerlingen, scholen, ouders en verzorgers. Dat doet Trevvel met veilige vervoermiddelen en vriendelijke en professionele chauffeurs die er op de afgesproken tijden zijn.

Captain Trevvel

Dit is Captain Trevvel. Hij vliegt met kinderen mee die van en naar school reizen met leerlingenvervoer. Hij haalt kinderen op van huis, brengt ze naar school en daarna weer naar huis. Hij vliegt door heel Rotterdam om de reis prettig te laten verlopen.

Ieder schooljaar aanvragen

Voor ieder nieuw schooljaar moeten ouders (opnieuw) een aanvraag doen voor leerlingenvervoer. Dat kan eenvoudig via de website van de gemeente: www.rotterdam.nl/loket/leerlingenvervoer. Voor vragen kunnen ouders contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 010 of een mail sturen naar leerlingenvervoer@rotterdam.nl.