Vervoer naar school met Trevvel

Vanaf het nieuwe schooljaar is Trevvel de vervoerder voor leerlingen die bijvoorbeeld vanwege ziekte of een handicap niet zelfstandig naar school kunnen. Alles staat in de startblokken voor een goed begin van het schooljaar. De chauffeurs gaan deze laatste dagen van de schoolvakantie langs om persoonlijk kennis te maken met de kinderen, ouder(s) en/of verzorger(s).

Het uitgangspunt is goed en betrouwbaar vervoer waarbij de leerling centraal staat. De rit van en naar school moet prettig verlopen voor iedereen; leerlingen, scholen, ouders en verzorgers. Dat doet Trevvel met veilige vervoermiddelen en vriendelijke en professionele chauffeurs die er op de afgesproken tijden zijn.

Captain Trevvel
Dit is Captain Trevvel. Vanaf komend schooljaar vliegt hij met kinderen die van en naar school reizen met leerlingenvervoer mee. Hij haalt de kindjes op van huis, brengt ze naar school en daarna weer naar huis. Hij vliegt door heel Rotterdam om de reis prettig te laten verlopen.

Aanvragen
Heeft een ouder of verzorger nog geen aanvraag voor leerlingenvervoer gedaan? Doe het met spoed! Voor ieder nieuw schooljaar is het aanvragen van leerlingenvervoer nodig. Dat kan eenvoudig via de website van de gemeente: www.rotterdam.nl/loket/leerlingenvervoer. Voor vragen kunnen ouders of verzorgers contact opnemen met de gemeente op het telefoonnummer 010 - 498 42 57 of door een mail te sturen naar leerlingenvervoer@rotterdam.nl.