De oversteekcoach

De leerlingen veilig leren oversteken vlak bij de school? Ja hoor! Met de Oversteekcoach steken de leerlingen zelfstandig oversteken op een zebrapad. Ook leren de kinderen oversteken in het verkeer op plekken waar geen zebrapad is.

De Oversteekcoach leert kinderen van groep 3 t/m groep 6 veilig oversteken op een oversteekplek vlak bij de school. De kinderen krijgen een interactieve les over het verkeer, leren een oversteeklied en oefenen om zelfstandig over te steken op een zebrapad. Ook leren de kinderen oversteken in het verkeer op plekken zonder zebrapad.

Kosten
De oversteeklessen met de actie ‘Stop voor de zebra’ of ‘Verkeersprotocol’ bedragen €85 euro per groep. Voor de losse oversteeklessen betaalt de school €220 euro voor de voorbereidingen en €85 euro voor de groep. Let op:  bij de optie waarbij SOAB WURX alleen naar uw school toekomt om oversteeklessen te geven moeten minimaal 6 groepen meedoen.

Aanmelden
Aanmelden doe je via het online aanmeldformulier. Heb je een vraag over de verkeersmodule? Neem dan contact op via ons loket.