Theatervoorstelling Niet normaal

Over schitterende piramides, alle wegen die naar Rome leiden en de woeste zeereizen van Nederlandse schepen zijn boeken volgeschreven. Maar veel minder aandacht is er voor de tot slaaf gemaakte mensen die al die bouwwerken en wegen maakten en die een belangrijk deel vormden van de lading van Nederlandse schepen. Met de voorstelling ‘Niet normaal’ komt die minder mooie geschiedenis tot leven in een boeiende ‘meespeelvoorstelling’ vol verhalen over slavernij en vrijheid door de eeuwen.

Bij de voorstelling ontvangt de school lesmateriaal.

De voorstelling kan gespeeld worden in een ruim lokaal, een aula of een gymzaal voor twee of drie groepen tegelijkertijd. De voorstelling duurt een uur. Het voorbereiden en nabespreken van de voorstelling duurt maximaal 2 uur. De voorstelling is ook te volgen zonder voorbereiding

Kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal voorstellingen op een dag en de reiskosten. Voor scholen zijn er vaak kortingen. De basiskosten voor één voorstelling zijn €610 en €800 bij twee voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Aanmelden
Boek hier je tickets voor de voorstelling.