Informatiebijeenkomst: Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang

Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Verander van baan en ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst op 29 mei 2024!

Wil jij in het Rotterdamse basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of de kinderopvang werken? En wil je weten wat voor zij-instromertrajecten je daarvoor kan volgen? Woensdag 29 mei 2024 organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst. Daar leggen ze uit hoe je zij-instromer kunt worden.

Voor wie?

De bijeenkomst is er voor mensen die van baan willen veranderen en willen werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang.

Aanmelden

Houd deze pagina in de gaten; het is binnenkort mogelijk om je op deze pagina aan te melden voor de bijeenkomst op 29 mei.

Programma

Tijdens de bijeenkomst zijn er presentaties van Rotterdamse hogescholen en mbo-instellingen over de leer-werktrajecten en opleidingen voor zij-instromers. Daarnaast kun je tijdens de informatiemarkt in gesprek gaan met verschillende onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties om jouw mogelijkheden te bespreken.

Oriënteren en inspireren

Lees in de tussentijd alvast hoe jij je kunt oriënteren. Laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers, zoals Guvelle of Marion.

Heb jij vragen over de informatiebijeenkomst?

Stuur dan een e-mail naar: communicatieonderwijs010@rotterdam.nl. Heb je al een (les)bevoegdheid? En ben je nu niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Rotterdam staat om jou te springen! Bekijk hier direct de vacatures voor leraren of bekijk de vacatures van de kinderopvang

Evenement details

  • Datum: 29 mei
  • Aanvang: 19:00
  • Eind: 21:00
  • Locatie: Begane grond Timmerhuis, Halvemaanpassage 90 te Rotterdam . Routebeschrijving

Binnenkort in Rotterdam