Inspiratiesessie Slim Organiseren: hoe kan ik mijn onderwijs anders organiseren?

Vanuit het project Slim Organiseren wordt voor de vierde keer een inspiratiesessie georganiseerd voor schooldirecteuren die de mogelijkheden willen verkennen om het onderwijs op hun scholen duurzaam anders te organiseren.

Het is belangrijk om de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs, nu en voor de toekomst en met gelijke kansen voor iedereen te borgen. Daarom moet het werken in het onderwijs aantrekkelijk gemaakt worden voor een grotere groep mensen én blijven voor de huidige leraren. Waarbij het onderwijs aansluit op de behoeften van leerlingen en van (toekomstige) medewerkers, op de huidige maatschappij én op de uitdagingen van de toekomst.

De vraag die tijdens de sessie centraal staat is: ‘hoe kan het onderwijs zo georganiseerd worden dat de onderwijskwaliteit op peil blijft of zelfs verbetert en de professional zo wordt ingezet dat hij/zij groot effect bereikt op het leren en ontwikkelen van kinderen?’

Tijdens de inspiratiesessie op 15 maart a.s. vertellen onder andere Ans van Genderen van Schoolwerk, Alyssa Schrauwen van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR), Rene van Lokven van Qrabbl , Inez Veldman van Museum Boijmans Van Beuningen en Nicole Rust van het Scapino Ballet hoe zij scholen hierbij kunnen ondersteunen!

Locatie
De inspiratiesessie vindt plaats in Ms Teams

Inschrijven
Inschrijven kan via deze link

Evenement details

  • Datum: 15 maart
  • Aanvang: 13:30
  • Eind: 14:45

Binnenkort in Rotterdam