Direct naar content
Onderwijs010

Kick-Off Expeditie Digitaal 2020-2021

In het najaar (vanaf november) starten we een nieuwe Expeditie Digitaal. Een uniek traject waarin inspiratie en begeleiding in de totstandkoming voor een plan van digitale geletterdheid centraal staat.

In de periode maart-juni 2020 hebben 16 scholen succesvol deelgenomen aan Expeditie Digitaal tijdens een toch al zo uitdagende periode voor het onderwijs. Nagenoeg alle scholen konden in juni hun plannen voor digitale geletterdheid aan elkaar presenteren.

Terugblik

Een terugblik op Expeditie Digitaal 2020 en reacties van deelnemende scholen vind je hier: www.onderwijs010.nl/expeditiedigitaal.

Digitale kick-Off – 6 oktober

In het najaar starten we een nieuwe expeditie waaraan basis- en voortgezet onderwijs scholen kunnen deelnemen. Uiteraard zijn hierin alle learnings uit de eerste editie – van zowel deelnemers als organisatie – verwerkt. Heel graag vertellen we je er alles over tijdens de Kick-Off welke virtueel zal plaatsvinden op dinsdagochtend 6 oktober.

Tijdens deze Kick-Off levert Pedro de Bruyckere, pedagoog en onderzoeker (Arteveldehogeschool / Universiteit Leiden) een inspirerende bijdrage over jongeren, onderwijs en digitale geletterdheid vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond maar ook met talloze voorbeelden uit de praktijk.

Na deze virtuele bijeenkomst opent de inschrijving voor het nieuwe traject van Expeditie Digitaal. Noteer deze ochtend nu alvast in je agenda; exacte tijden én de link volgen binnenkort.

Evenement details

  • Datum: 06 oktober

Binnenkort in Rotterdam