Online bijeenkomst voor ouders met het thema alcohol

Op 7 december en 19 januari organiseert Youz samen met theatergezelschap Helder Theater een interactieve online bijeenkomst voor ouders. Het thema van deze bijeenkomst is alcohol. Wat doet alcohol met de hersenen? Waarom is het schadelijk voor jongeren? En hoe bespreek ik dit met mijn kind en hoe maak ik afspraken?

Tijdens de bijeenkomst speelt het theatergezelschap verschillende situaties na, die je als ouder bekend kunnen voor komen. Preventiemedewerkers van Youz geven informatie en gaan graag met je in gesprek (als je hier behoefte aan hebt). Wil je meer informatie over de ouderbijeenkomst of wil je je aanmelden, ga dan naar de website www.puberenco.nl. Daar vind je het aanmeldformulier.

De bijeenkomst start om 19:30 en deelname is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Gemeente Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard, Rotterdam en Westvoorne steunen deze campagne in samenwerking met Youz verslavingszorg. Heb je vragen? Neem dan contact op met Youz, afdeling preventie via preventie@youz.nl of door te bellen naar 088-3580960.

Evenement details

  • Datum: 07 december
  • Aanvang: 19:30

Binnenkort in Rotterdam