Zomertalent010

Ook dit jaar komt er weer een zomerprogramma voor leerlingen van groep 6, 7 en 8. Het programma heet ZomerTalent010. Nieuw dit jaar is het aanbod voor de ouders.

Met ZomerTalent010 wil de gemeente kinderen de kans bieden met hun talenten aan de slag te gaan. Het programma is bedoeld voor leerlingen van groep 6, 7 en 8. Voor het programma zijn 72 scholen aangewezen om leerlingen aan te melden. ZomerTalent010 wordt dit jaar georganiseerd door SOL. Het is van 26 juli tot en met 6 augustus.

Reclame voor je wijk

Twee weken lang gaan de leerlingen aan de slag met een programma vol taal, kunst, cultuur, sport, techniek en nog veel meer. Dit jaar krijgen de kinderen de opdracht om voor hun eigen wijk reclame te maken, zoals een reclamebureau dat doet. Ze maken met tekst en beeld hun eigen promotiemateriaal.

Ouderprogramma

Nieuw dit jaar is het ouderprogramma. De ouders van aangemelde kinderen kunnen gebruik maken van taallessen. Dat is tegelijk met het programma van de kinderen. Deze workshops worden gegeven door professionele taalaanbieders waar de gemeente Rotterdam mee samenwerkt.

Kijk voor meer informatie op solnetwerk.nl/zomertalent010.

Evenement details

  • Datum: 26 juli t/m 06 augustus