Ambassadeurs Kinderopvang gezocht

Neem jij mensen graag mee in jouw werk als pedagogisch medewerker in Rotterdam?  Word dan ambassadeur voor Onderwijs010!

Als Rotterdamse pedagogisch medewerker ben je waardevol voor de nieuwe generatie Rotterdammers. Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en je staat klaar voor de ouders en verzorgers. We vinden het daarom belangrijk om jouw verhaal te delen. Ook moedigen we mensen aan om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan in Rotterdam.

Hoe ziet het eruit?

We komen bij je langs voor een interview en maken daarbij mooie foto’s, die je uiteraard ook zelf krijgt. We plaatsen jouw interview op de kanalen van Onderwijs010 (website, Facebook. Instagram, LinkedIn, Twitter en Youtube), hét platform voor de Rotterdamse onderwijs- en kinderopvangprofessional. Daarnaast delen we de verhalen op social media voor een nog groter bereik. Zodat ook mensen in Zuid-Holland, die niet in de kinderopvang werken, jouw inspirerende verhaal te zien krijgen en misschien ook de overstap willen maken.

Onderwijs010

Onderwijs010 zoekt naar ambassadeurs die een afspiegeling zijn van de Rotterdamse kinderopvang. Denk aan de kinderopvang sector KDV, VE en BSO. Pedagogisch medewerkers die via het zij-instroomtraject in de kinderopvang werken, nodigen we nadrukkelijk ook uit om ambassadeur te worden.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden als ambassadeur voor Onderwijs010 doe je via

Manja Hopmans
Projectleider Kinderopvang
 manja.kinderopvang@gmail.com

 
Iris van den Bekke 
Communicatieadviseur Onderwijs gemeente Rotterdam
 i.vandenbekke@rotterdam.nl