Toe aan een carrièreswitch? Word leraar in Rotterdam!

Ontdek de mogelijkheden tijdens de digitale informatieavond op woensdag 14 april. Deze avond is speciaal voor geïnteresseerden met een afgeronde havo, vwo of mbo niveau 4 opleiding.

Denk jij aan een overstap naar het Rotterdamse basis- of (voortgezet) speciaal onderwijs? En heb je een afgeronde havo, vwo of mbo niveau 4 opleiding met werkervaring? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op woensdag 14 april van 19:00 – 20:00 uur. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de mogelijkheden en ervaringen van studenten en hun opleiding. Daarnaast geven Rotterdamse schoolbesturen en pabo’s informatie over de verschillende opleidingsroutes en (maatwerk)trajecten.

Nieuw talent voor de klas

Het Rotterdamse onderwijs is hard op zoek naar nieuw talent. Lesgeven is een vak. Een prachtig, betekenisvol vak dat je kunt leren. Iedere werkdag is verrassend en kan onverwachte situaties met zich meebrengen. Als leraar kun je een positief verschil maken in de ontwikkeling van kinderen. Ontdek online de mogelijkheden om te zien of het onderwijs bij jou past.

Aanmelden digitale informatieavond carrièreswitchers

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier. De informatieavond vindt digitaal plaats. Deelnemers ontvangen na aanmelding een bevestiging per e-mail. De link om de informatieavond bij te wonen wordt één dag voor aanvang per e-mail verstuurd.

Heb je een afgeronde hbo-opleiding? Bekijk dan de uitzending terug van 26 januari voor zij-instromers in beroep of meld je hier aan voor een van de Q&A-sessies, om gericht vragen te stellen aan andere zij-instromers en Rotterdamse schoolbesturen.

Bekijk hier alle informatie over leraar worden in Rotterdam.