Conferentie ‘Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren’ op donderdag 22 september

22 september 2022, 13.00 – 17.00 uur, De Kuip

Je kunt je nu inschrijven voor de conferentie ‘Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren’ in De Kuip! Deze middag staat het belang van samenwerking en aandacht voor dit thema centraal. De conferentie is voor alle Rotterdamse professionals die te maken hebben en werken met jongeren in het voortgezet (speciaal) onderwijs: onderwijsprofessionals én partnerorganisaties zoals jeugdhulp en veiligheidsinstanties.

De middag gaat van start met een podiumgesprek door gastheer Karim Amghar. Experts uit onderwijs, politie, hulpverlening en wetenschap gaan in op wat er speelt én wat we samen kunnen doen tegen agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren. Na dit gesprek kun je twee inspiratiesessies volgen waarin professionals uit het onderwijs en partnerorganisaties op verschillende thema’s de diepte ingaan, zoals jongerenwerk, politie, Stichting Criminal Minded, het Nederlands Jeugdinstituut, leraar van het jaar Ismail Aghzanay, Expertisecentrum Sociale Veiligheid en PBS-coaches Daan en André. Tussen de twee rondes van inspiratiesessies is er ruimte voor ontmoeting.

Kijk voor een overzicht van de tien inspiratiesessies waaruit je kunt kiezen op Conferentie agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren – Onderwijs010.

Vol is vol, dus schrijf je snel in via https://forms.office.com/r/qndnf8dHtc. Deelname is gratis.

De conferentie is onderdeel van het project ‘De krachten bundelend naar sociale veiligheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs’. Een project van LMC-VO, Yulius, Koers VO, BOOR, CVO, EUR en De Waag i.s.m. gemeente Rotterdam.