Schoolblocks

Wij bij Schoolblocks zijn een jong en energiek team dat hard werkt om leerlingen en docenten te helpen bij het verbeteren van vaardigheden en ontwikkelen leeroplossingen op maat voor scholen. We geloven dat het aanleren van (digitale) vaardigheden super belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen en hun kansen in een steeds verder digitaliserende samenleving.

Ons aanbod

Met ons energieke en ervaren team geven wij lessen op het gebied van digitale vaardigheden. Ons lesmateriaal is erg toegankelijk en door het gebruik van leuke visuals en video’s sluit het materiaal goed aan op de belevingswereld van de leerlingen.

De lessen zijn gebaseerd op +/- 60 minuten. Met het materiaal dat in LessonUp wordt aangeboden, kunnen we lesmateriaal op maat verzorgen en voortgang van de leerlingen bijhouden. Aan het einde van de maand sturen we een rapportage over hoe de leerlingen ervoor staan en waar kansen liggen voor verbetering. Leerlingen kunnen vervolgens docentonafhankelijk verder met onze lessen tijdens of na school.

We werken samen met ervaren vakdocenten en kunnen tot en met 50 groepen per week helpen.

Meer weten?

Ben je net zo enthousiast over ons materiaal als wij en wil je meer weten? We plannen graag een gesprek in om een oplossing te vinden die goed aansluit bij jullie school. Stuur een mailtje naar scott.drabbe@schoolblocks.nl of neem telefonisch contact op via 06-81055207.