EAIE congres 2023: Rotterdam als internationale onderwijsstad

Van 27 tot 29 september vindt in Ahoy Rotterdam het European Association for International Education (EAIE) congres plaats. Dit is het grootste Europese evenement op het gebied van internationaal onderwijs. Met meer dan 6.000 deelnemers uit diverse landen biedt het congres een uniek platform voor kennisuitwisseling, netwerken en innovatie.

Thema: Connecting Currents

Het thema van dit jaar is ‘Connecting Currents’, een eerbetoon aan Rotterdam als havenstad en een belichting van de verbindende kracht van onderwijs. Wethouder Said Kasmi(Onderwijs, Cultuur en Evenementen) neemt actief deel aan het congres en spreekt over de inspanningen van de gemeente Rotterdam om internationaal onderwijs te bevorderen. Hij gaat in op zowel de kansen als de uitdagingen die dit met zich meebrengt voor Rotterdam en het onderwijs in de stad.

Rol van de gemeente Rotterdam

Als medefinancier van het EAIE Congres ziet de gemeente Rotterdam dit evenement als een uitgelezen kans om de stad als internationale onderwijsstad op de kaart te zetten. Het congres heeft een positieve invloed op zowel het onderwijs als het toerisme in Rotterdam

Meer informatie?

Voor meer details over het EAIE Congres en het volledige programma, bezoek de officiële EAIE website.