Feestelijke opening Rotterdams onderwijsjaar

Datum

30 augustus 2018

Aanvang

16.00 uur

Eind

17.15 uur

Locatie

Hofpleintheater Rotterdam

Tijdens dit niet te missen evenement voor onderwijsprofessionals, wordt het nieuwe schooljaar feestelijk geopend. Naast vermaak biedt het evenement inspiratie hoe onderwijsprofessionals, ook door kleine veranderingen, in de klas of de groep vernieuwer kunnen zijn van het onderwijs. Zij zijn het belangrijkst voor leerlingen en peuters. Wat zij ze meegeven, is voor de rest hun leven. Veranderingen in het onderwijs kunnen groot zijn, maar juist ook met eigen kleine veranderingen kunnen onderwijsprofessionals voor leerlingen en peuters een wereld van verschil maken.

Keynotespreker is de bekendste trendwatcher en friskijker van Nederland, Ruud Veltenaar. In zijn inspiriment “Stop Stealing Dreams” over de toekomst en transformatie van het onderwijs laat hij zien hoe de focus verschoven kan worden naar het ontdekken, ontwikkelen en exploiteren van ieders potentieel. Hoe maken we het verschil in de toekomst?

Alle onderwijsprofessionals zijn van harte uitgenodigd om op 30 augustus samen met collega’s het feest van lesgeven te vieren. Bekijk de uitnodiging van de feestelijke opening van het nieuwe schooljaar.

Aanmelden kan via http://www.openingonderwijsjaar.nl/.