Gratis Rotterdampas

Als blijk van waardering en dank voor al het onmisbare werk in het Rotterdamse onderwijs ontvangen onderwijsprofessionals de Rotterdampas cadeau. Door de inzet en inspanningen van alle mensen in het onderwijs krijgen peuters, leerlingen en studenten een kans om het beste uit zichzelf te halen.

Rotterdam biedt onderwijsprofessionals allerlei voordelen en ruimte voor ontwikkeling. We noemen dat +R. De Rotterdampas is één van die voordelen. En voor wie zich verder wil ontwikkelen, is er de Rotterdamse Lerarenbeurs.

Rotterdampas
Aankomende weken ontvangen onderwijsprofessionals van hun werkgever een brief en een vouchercode om de Rotterdampas aan te vragen. De Rotterdampas is geldig van 1 maart 2022 tot en met 28 februari 2023. In de jaargids, het seizoensmagazine en op www.rotterdampas.nl staan alle jaar-, seizoens-, maand- en lastminute-acties. De pas is ook te gebruiken bij acties in een aantal omliggende gemeenten. Zoek en laat je inspireren op de vernieuwde website rotterdampas.nl of in de app.

De Rotterdamse Lerarenbeurs
De Rotterdamse Lerarenbeurs is een +R om nóg meer uit je baan te halen. De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk dat onderwijsprofessionals zich kunnen blijven ontwikkelen.

Met de Rotterdamse Lerarenbeurs kan je een opleiding of cursus volgen, die jezelf mag bepalen. Individueel of samen met collega’s. Zolang de opleiding of cursus aansluit bij je ontwikkelbehoefte als onderwijsprofessional.