Gratis workshop Robotica

Datum

21 oktober 2019

Aanvang

09.30 uur

Eind

17.00 uur

Locatie

Het Lab Rotterdam, Schiemond 20 3024 EE Rotterdam

In de herfstvakantie kunnen 60 jongens en meisjes van groepen 7 en 8 gratis meedoen aan een workshop robotica mee doen van Het Lab Rotterdam. De gemeente Rotterdam heeft hiertoe het initiatief genomen. Deelname is gratis.

 

Maandag 21 oktober en vrijdag 25 oktober zijn er zes verschillende workshops waar je je leerlingen voor kunt opgeven. Dat doe je door naar activiteitenkalender op de site COOLLL.nl te gaan. In de activiteitenkalender ga je naar een van beide dagen en klik je op de link van jouw voorkeur. Een workshop per kind mogelijk. Als een workshop vol is (10 kinderen), kijk dan of er nog op een andere dag en/of tijd plekken vrij zijn.
 
HET LAB Rotterdam is gevestigd in het gebouw De Kroon, Schiemond 20 (Delfshaven) en is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijn 8, halte Schiemond). Ook kan er goed (wel betaald) worden geparkeerd. De workshops zijn bedoeld voor de kinderen. Ouders of verzorgers kunnen aan het eind van de workshop hun kinderen weer komen ophalen.
 
De workshops vinden plaats op HET LAB. Meer info vindt u op COOLLL.nl en HETLABRotterdam.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@hetlabrotterdam.nl.