Terug naar overzicht
Reijerwaard College

Helemaal aangepast aan deze tijd
Opgeleverd project

Het Reijerwaard College, onderdeel van Yulius Onderwijs, is blij dat het met ingang van het nieuwe schooljaar 2017-2018 in een grondig opgeknapt schoolgebouw aan de De Quackstraat kon trekken. Nadat de anti-kraakwacht eenmaal uit het oude schoolgebouw was vertrokken, kwamen er een nieuwe luchtverversingsinstallatie en verwarmingsinstallatie in de school te staan, kreeg het gebouw een nieuwe lik verf en werden alle lokalen op orde gemaakt. ‘Het gebouw is helemaal aangepast aan deze tijd', zegt Natasja van Vlerken, teamcoördinator van het Reijerwaard College.

Het oude karakter van het gebouw is behouden gebleven, maar, constateert Natasja van Vlerken: ‘Er is meer licht en ruimte in het gebouw en door de kleurcombinatie die is uitgekozen, heeft het gebouw van binnen een heel rustig karakter.’ De zestig leerlingen van het Reijerwaard College, die samen vijf lokalen gebruiken, delen het schoolgebouw met 43 leerlingen van Horizon. Beide onderwijsinstellingen werken nauw samen in het benutten van de nieuwe plek waar ze nu zitten.