Direct naar content
Onderwijs010

Ik ben gymleraar

Marlon werkt als gymleraar Lekker Fit! Dat is gym met een plus! Als gymleraar Lekker Fit! geef je uitdagende lessen aan de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool. Je bedenkt en coördineert een naschools aanbod voor de kinderen en je werkt met collega’s op school aan een gezonde leefstijl bij de leerlingen. Je krijgt veel ruimte om zelf manieren te bedenken om bewegen en gezonde voeding bij kinderen, ouders en collega’s onder de aandacht te brengen. Een sportief en creatief vak!

Voor komend schooljaar zoekt Rotterdam nog enkele Lekker Fit! gymleraren. Parttime en fulltime werken is mogelijk. Je maakt deel uit van een vakgroep van meer dan 120 collega-gymleraren in Rotterdam. Je dagelijkse werk doe je op een eigen school. Er is in Rotterdam veel te kiezen, we vinden zeker een school die bij jou past. Op je eigen school maak je deel uit van het schoolteam. Bij grote scholen werk je samen met één of soms zelfs meerdere collega-gymleraren.

Leraar+R: Marlon

Nieuwsgierig geworden naar wat Lekker Fit! in Rotterdam doet? Kijk dan op www.rotterdamlekkerfit.nl. Wil je direct met iemand in gesprek over werken als Lekker Fit! gymleraar? Bel dan met Liesbeth Verdonk, 06 – 5171 6443 of Marco Nijssen, 06 – 2826 8307. Je kunt hen ook bereiken via WhatsApp of Telegram. Mailen kan ook: L.Verdonk@rotterdam.nl of M.nijssen1@rotterdam.nl.
Vond je bij Lekker Fit! niet de baan voor jou? Kijk dan ook eens bij de reguliere vacatures voor gymleerkrachten!