Wil jij als zij-instromer werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Kom naar de informatiebijeenkomst op 31 mei!

Wil jij in het Rotterdamse basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of de kinderopvang werken? En wil je weten hoe het zit met zij-instromers? Op woensdag 31 mei organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst. Daar leggen ze uit hoe je zij-instromer kunt worden.

Aanmelden

Meld je hier aan via het aanmeldformulier.

Let op: na je aanmelding via bovenstaand aanmeldformulier dien je je aanmelding te bevestigen via de mail die je van ons ontvangt.

Tijdens de bijeenkomst kun je direct en vrijblijvend in gesprek gaan met verschillende onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties om je mogelijkheden te bespreken.

Er zijn ook presentaties van de hogescholen en mbo-instellingen in Rotterdam over leer-werktrajecten en opleidingen voor zij-instromers.

  • Datum: woensdag 31 mei 2023
  • Tijd: 19:30 – 21:00 uur
  • Locatie: WTC Rotterdam
    Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam

Oriënteren en inspireren

Lees in de tussentijd alvast hoe jij je kunt oriënteren. Laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers, zoals Guvelle of Marion.

Heb je al een (les)bevoegdheid? En ben je nu niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Rotterdam staat om jou te springen! Bekijk hier direct de vacatures voor leraren of bekijk de vacatures van de kinderopvang.

Gerelateerde artikelen