Wil jij werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Verander van baan en ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst op 13 september!

Wil jij in het Rotterdamse basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of de kinderopvang werken? En wil je weten hoe het zit met zij-instromertrajecten? Woensdag 13 september organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst. Daar leggen ze uit hoe je zij-instromer kunt worden.

Aanmelden

Meld je hier aan via het aanmeldformulier.

Let op: na je aanmelding via bovenstaand aanmeldformulier dien je je aanmelding te bevestigen via de e-mail die je van ons ontvangt.

Presentaties en informatiemarkt

Tijdens de bijeenkomst kun je op de informatiemarkt direct en vrijblijvend in gesprek gaan met verschillende onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties om je mogelijkheden te bespreken.

Er zijn ook presentaties van de hogescholen en mbo-instellingen in Rotterdam over leer-werktrajecten en opleidingen voor zij-instromers.

  • Datum: woensdag 13 september
  • Tijd: vanaf 19:00-21:00 uur
  • Locatie: ‘Begane grond’ Timmerhuis
    Halvemaanpassage 90, 3011 DL Rotterdam (achter het stadhuis).

Oriënteren en inspireren

Lees in de tussentijd alvast hoe jij je kunt oriënteren. Laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers, zoals Guvelle of Marion.

Heb je al een (les)bevoegdheid? En ben je nu niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Rotterdam staat om jou te springen! Bekijk hier direct de vacatures voor leraren of bekijk de vacatures van de kinderopvang.

Gerelateerde artikelen