Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Ontdek de mogelijkheden op 29 mei 2024!

Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Verander van baan en ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst op 29 mei 2024!

Wil jij in het Rotterdamse basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of de kinderopvang werken? En wil je weten wat voor zij-instromertrajecten je daarvoor kan volgen? Woensdag 29 mei 2024 organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst. Daar leggen ze uit hoe je zij-instromer kunt worden.

Voor wie?

De bijeenkomst is er voor mensen die van baan willen veranderen en willen werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de informatiebijeenkomst via onderstaande button. Wij kijken uit naar jouw komst!

Bekijk informatie per thema

Programma

Tijdens de bijeenkomst zijn er presentaties van Rotterdamse hogescholen en mbo-instellingen over de leer-werktrajecten en opleidingen voor zij-instromers. Daarnaast kun je tijdens de informatiemarkt in gesprek gaan met verschillende onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties om jouw mogelijkheden te bespreken.

Evenement details

  • Datum: woensdag 29 mei
  • Tijd: vanaf 19:00-21:00 uur
  • Locatie: ‘Begane grond’ Timmerhuis
    Halvemaanpassage 90, 3011 DL Rotterdam (achter het stadhuis).

Oriënteren en inspireren

Lees in de tussentijd alvast hoe jij je kunt oriënteren. Laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers, zoals Guvelle of Marion.

Heb je al een (les)bevoegdheid? En ben je nu niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Rotterdam staat om jou te springen! Bekijk hier direct de vacatures voor leraren of bekijk de vacatures van de kinderopvang.

Gerelateerde artikelen