Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Ontdek de mogelijkheden op 31 januari 2024!

Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Verander van baan en ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst op 31 januari 2024!

Wil jij in het Rotterdamse basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of de kinderopvang werken? En wil je weten wat voor zij-instromertrajecten je daarvoor kan volgen? Woensdag 31 januari 2024 organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst. Daar leggen ze uit hoe je zij-instromer kunt worden.

Voor wie?

De bijeenkomst is er voor mensen die van baan willen veranderen en willen werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang.

Aanmelden

Binnenkort komt er een aanmeldlink op deze pagina. Houd de social media kanalen van Onderwijs010 in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer informatie. Noteer 31 januari alvast in jouw agenda!

  • Datum: woensdag 31 januari
  • Tijd: vanaf 19:00-21:00 uur
  • Locatie: ‘Begane grond’ Timmerhuis
    Halvemaanpassage 90, 3011 DL Rotterdam (achter het stadhuis).

Oriënteren en inspireren

Lees in de tussentijd alvast hoe jij je kunt oriënteren. Laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers, zoals Guvelle of Marion.

Heb je al een (les)bevoegdheid? En ben je nu niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Rotterdam staat om jou te springen! Bekijk hier direct de vacatures voor leraren of bekijk de vacatures van de kinderopvang.