Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Ontdek de mogelijkheden op 11 september 2024!

Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Verander van baan en ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst op 11 september 2024!

Wil jij in het Rotterdamse basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of de kinderopvang werken? En wil je weten wat voor zij-instromertrajecten je daarvoor kan volgen? Woensdag 11 september 2024 organiseert de gemeente Rotterdam samen met de Rotterdamse schoolbesturen en kinderopvangorganisaties een informatiebijeenkomst. Daar leggen ze uit hoe je kunt werken in het onderwijs of de kinderopvang

Voor wie?

De bijeenkomst is er voor mensen die van baan willen veranderen en willen werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang.

Aanmelden

Meld je binnenkort aan voor de informatiebijeenkomst. Hier verschijnt binnenkort een button. Wij kijken uit naar jouw komst!

Programma

  • Tijdens de bijeenkomst zijn er presentaties van Rotterdamse hogescholen en mbo-instellingen over de leer-werktrajecten en opleidingen voor zij-instromers.
  • Je kunt al je vragen stellen en direct in gesprek gaan met verschillende onderwijsbesturen en kinderopvangorganisaties tijdens de informatiemarkt.

Ontdek jouw mogelijkheden en oriënteer je grondig op je toekomstige onderwijscarrière. Alle schoolbesturen zijn actief betrokken, waardoor je direct uitgebreid advies en informatie kunt krijgen.

Evenement details

  • Details volgen binnenkort.

Oriënteren en inspireren

Lees in de tussentijd alvast hoe jij je kunt oriënteren. Laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers, zoals Guvelle of Marion.

Heb je al een (les)bevoegdheid? En ben je nu niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Rotterdam staat om jou te springen! Bekijk hier direct de vacatures voor leraren of bekijk de vacatures van de kinderopvang.

Gerelateerde artikelen