Inspiratiefestival Samenwerken met ouders in de VVE - Blij(f) verbinden

Datum

03 oktober 2019

Aanvang

15.30 uur

Eind

20.00 uur

Locatie

Hogeschool Rotterdam, Atrium, Museumpark 40 te Rotterdam

Het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid van Hogeschool Rotterdam organiseert het Inspiratiefestival ‘Samenwerken met ouders in de Voor- en Vroegschoolse Educatie’. De rode draad van dit festival is verbinding en het plezier dat dit oplevert – Blij(f) verbinden!

Thema’s die aan de orde komen, zijn taalstimulering in samenwerking met ouders, omgaan met laaggeletterdheid en meertaligheid, en leren van elkaar. Het programma is afwisselend samengesteld; van ronde tafels, workshops, lezingen, exposities, demonstraties van materialen en werkvormen, tot uitwisseling van succeservaringen, adviezen over implementatie en ontwikkelen in co-creatie. Rotterdamse ervaringen worden gedeeld, alsook Amsterdamse en Brusselse inbreng.

Voor wie?

Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) beroepskrachten in de VVE, hun managers, coaches, docenten, bestuurders en iedereen die kan bijdragen aan een goede samenwerking met ouders in de VVE.

Programma

Houd de website in de gaten voor het programma https://www.aanmelder.nl/inspiratiefestival!

Meer informatie

De inschrijving van het festival is geopend. Om je aan te melden, vul je het aanmeldformulier in. Onderaan het aanmeldformulier tref je ook een mogelijkheid aan om deze aankondiging te delen met je eigen netwerk. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is verplicht.