8 juni: inspiratiesessie Slim Organiseren

Kenniscentrum Cultuuronderwijs Rotterdam (KCR) en Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) nodigen schooldirecteuren van het primair onderwijs uit voor de inspiratiesessie Slim Organiseren op donderdag 8 juni.

Tijdens de sessie onderzoeken we vraagstukken en oplossingen van scholen voor het lerarentekort en het anders organiseren van onderwijs. We verkennen de mogelijkheden die culturele instellingen hebben. Hoe kunnen kunstvakdocenten lesgeven vanuit hun kunstdiscipline en tegelijk bijdragen aan andere doelstellingen en thema’s op school?  Maar ook: hoe kunnen Rotterdamse leerlingen profiteren van de creatieve blik van kunstvakkrachten en wat kan dit opleveren aan formatie?

Over de pilot

Kenniscentrum Cultuuronderwijs Rotterdam (KCR) en Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) zijn initiatiefnemers van de pilot Lerarentekort, slim organiseren met inzet van kunstvakdocenten . De pilot is gericht op het helpen oplossen van het lerarentekort, het versterken van het onderwijs en het verbeteren van kansengelijkheid in Rotterdam.

Aanmelden

Meld je aan voor de inspiratiesessie Slim Organiseren via deze link.

Gerelateerde artikelen