Werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang

Op deze pagina vind je meer informatie over werken in het Rotterdamse onderwijs. Van de kinderopvang tot het mbo. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, afhankelijk van je opleidings(niveau) en ervaring.

31 mei: informatiebijeenkomst zij-instromers onderwijs en kinderopvang. Meld je aan.

* = verplicht veld

Kies eerst je opleiding.

Kies eerst je type onderwijs.

Kies eerst je uitgangssituatie.

Heb je al een onderwijsbevoegdheid of passend diploma voor de kinderopvang en wil je direct aan de slag in Rotterdam? Bekijk dan de vacaturepagina en oriënteer je goed op de verschillende Rotterdamse schoolbesturen, om te kijken welk bestuur het beste bij je past.

Verhalen van échte Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers

Samen met de Rotterdamse onderwijsinstellingen zet de gemeente zich in voor het terugdringen van het lerarentekort en de tekorten in de kinderopvang. Onder andere door een publiekscampagne promoten we het werken in het Rotterdamse onderwijs en de kinderopvang. Daarbij zet de gemeente in op de voordelen die Rotterdam te bieden heeft. We noemen dat +R.

In de +R campagne staan de verhalen van Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers centraal. Hierin vertellen ze over de voordelen van Rotterdam voor leraren en pedagogisch medewerkers. Waarom werken ze zo graag in Rotterdam? Wat halen zij uit de stad en nemen ze mee in hun werk? Waarom maakt Rotterdam voor hen het verschil? En hoe maken zij het verschil voor Rotterdam? Lees hieronder de inspirerende verhalen van onze Rotterdamse helden en heldinnen voor de klas/groep!

Actueel