Direct naar content

Extra’s voor leraren in Rotterdam

Rotterdam koestert de tomeloze inzet en bijdrage van de onderwijsprofessionals die dagelijks aan de toekomst van jonge Rotterdammers werken. In deze stad maken zij het verschil. Met succes, want dankzij hen halen leerlingen betere onderwijsresultaten, hogere diploma’s en vallen zij minder vaak uit. Een knappe prestatie in een stad waar de opdracht voor het onderwijs groot is.

Als blijk van waardering voor de inzet en om werken in het Rotterdamse onderwijs nóg aantrekkelijker te maken bieden we een aantal extra’s:

Gratis Rotterdampas

De Rotterdampas wordt gratis verstrekt aan professionals in het Rotterdams onderwijs. Deze pas is niet alleen voor leraren en pedagogisch medewerkers in de voor- en vroegschoolse educatie, maar bijvoorbeeld ook voor onderwijsassistenten en conciërges in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs en de instructeurs van het mbo. Met de Rotterdampas kun je gratis of met korting meer dan 750 activiteiten doen in en om Rotterdam. Zo leer je de stad ook beter kennen.

Ontwikkel je verder met de Rotterdamse Lerarenbeurs

Met de Rotterdamse Lerarenbeurs krijgen professionals de ruimte om zich verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld een opleiding of cursus te volgen. Dit kan individueel of samen met collega’s. Deze investering moet wel een bijdrage leveren aan de bevordering van het directe leerproces van peuters, leerlingen of studenten. Lees hier meer over de Rotterdamse Lerarenbeurs en hoe je die kunt aanvragen.