Ontdek de +R voordelen van werken in het Rotterdamse onderwijs en kinderopvang

Rotterdam zet zich in voor onderwijs- en kinderopvangprofessionals die elke dag bijdragen aan de toekomst van jonge Rotterdammers. In deze dynamische stad maken zij daadwerkelijk het verschil.

Wat Rotterdam te bieden heeft:

  • Gratis Rotterdampas: Voor onderwijs en kinderopvangprofessionals, zoals leraren, pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten en conciërges, is de Rotterdampas gratis. Met deze pas ontdek je super leuke activiteiten in en om Rotterdam, vaak met korting of zelfs gratis. Leer hier meer over de Rotterdampas.
  • Rotterdamse Lerarenbeurs: Deze beurs biedt onderwijs- en kinderopvangprofessionals de kans om zich via cursussen of opleidingen verder te ontwikkelen. De beurs is bedoeld voor activiteiten die direct bijdragen aan het leerproces. Lees meer over de Rotterdamse Lerarenbeurs.
  • Voorrang op huurwoningen: Om het tekort aan leraren aan te pakken, biedt Rotterdam voorrang op huurwoningen aan professionals in het onderwijs. Dit is onderdeel van een proefproject om wonen in Rotterdam aantrekkelijker te maken voor essentiële beroepen. Lees hier meer.

+R Campagne

Deze campagne belicht de ervaringen van Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers. Ze delen hun verhalen over werken in de stad, en hoe Rotterdam hun werk beïnvloedt. Ontdek hun inspirerende verhalen.

Word ook een held voor de klas of groep in Rotterdam!

Als je interesse hebt in een loopbaan in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang, dan is dit je kans om deel uit te maken van een levendige en ondersteunende gemeenschap.