Gratis Rotterdampas

Professionals in het Rotterdamse onderwijs die in dienst zijn bij een door de overheid bekostigde onderwijsinstelling krijgen een gratis Rotterdampas. Deze pas is niet alleen voor leraren en pedagogisch medewerkers in de voor- en vroegschoolse educatie, maar bijvoorbeeld ook voor onderwijsassistenten en conciërges in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs en de instructeurs van het mbo. Dit als blijk van waardering en als dank voor hun onmisbare werk in het Rotterdamse onderwijs. Met de Rotterdampas kun je gratis of met korting meer dan 750 activiteiten doen in en om Rotterdam. Ontdek hier wat je allemaal kunt doen.

Bij werkgevers (schoolbesturen, vve’s en mbo-instellingen) vragen wij gegevens op van medewerkers die voldoen aan de criteria om een gratis Rotterdampas te ontvangen. Wanneer je aan die criteria voldoet en jouw werkgever toestemming geeft om jouw gegevens aan ons te geven, ontvang je in februari een vouchercode van je werkgever. Hiermee kun je de pas aanvragen en/of verlengen (wanneer de pas al hebt).

Het Rotterdampasjaar loopt van 1 maart tot 28 februari. De gratis Rotterdampas voor onderwijsprofessionals wordt elk jaar in februari verstrekt. Na 1 maart worden de kortingscodes niet meer verstuurd. Start je contract na 1 maart, dan kom je in februari van het volgend jaar in aanmerking voor de gratis Rotterdampas.