Gratis Rotterdampas voor onderwijs- en kinderopvangprofessionals

Elke onderwijs- en kinderopvangprofessional werkzaam bij een door de overheid bekostigde onderwijsinstelling of kinderopvang in Rotterdam kan een gratis Rotterdampas krijgen.

Deze pas is niet alleen voor leraren en pedagogisch medewerkers, maar ook voor onderwijsassistenten, conciërges in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, en instructeurs van het mbo. Dit is een teken van waardering en als dank voor hun onmisbare werk in het Rotterdamse onderwijs

Wat biedt de Rotterdampas?

Met de Rotterdampas kun je genieten van gratis toegang of kortingen op vele activiteiten in en rondom Rotterdam. Ontdek hier alle mogelijkheden.

Hoe krijg je de gratis Rotterdampas?

Werkgevers, zoals kinderopvangorganisaties en schoolbesturen, verstrekken gegevens van in aanmerking komende medewerkers. Neem contact op met je werkgever om een gratis pas aan te vragen. Als je aan de criteria voldoet, ontvangt je werkgever in februari een vouchercode voor jou. Met deze code kun je jouw pas aanvragen of verlengen.

Belangrijke data!

Het Rotterdampasjaar loopt van 1 maart tot 28 februari. De gratis passen worden jaarlijks in februari verstrekt. Na 1 maart worden er geen kortingscodes meer verzonden. Als je contract na 1 maart start, kom je het volgende jaar in februari in aanmerking voor de gratis pas.

Kijk hier voor meer informatie over het aanvragen: Hoe bestel ik de gratis Rotterdampas voor onderwijs- en kinderopvangprofessionals in Rotterdam?