Ik werk in de kinderopvang

Ook +R voordelen voor pedagogisch medewerkers! Serina werkt als pedagogisch medewerker in de voorschoolse educatie, op haar oude school in de buurt waar ze opgroeide: de Nicolaasschool. Hierdoor weet zij precies wat haar peuters nodig hebben om tot bloei te komen. Ze biedt extra begeleiding aan kinderen die het nodig hebben, zoals kinderen met een taalachterstand.  

Elke dag een nieuwe uitdaging
“Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik kinderen zie groeien. Van het moment dat ze binnenkomen zie ik ze veranderen. Als ze hier weggaan hebben ze veel meer vertrouwen gekregen. Elke dag is hier anders; er is altijd wel een nieuwe uitdaging. Je komt met zoveel verschillende mensen en nationaliteiten in contact, waardoor je cultuur enorm wordt verrijkt. Kinderen vinden het fijn om hier te komen, nieuwe dingen te leren en contact te maken met andere kinderen. Ze pikken dingen snel op, omdat ze nog zo jong zijn.”

Ook enthousiast geworden? Bekijk hier alle informatie over werken als pedagogisch medewerker in Rotterdam, of zoek direct naar vacatures in Rotterdam op de website van Kinderopvangwerkt.

Pedagogisch medewerker +R: Serina