Talentscouting pedagogisch medewerker of onderwijsassistent

Kom werken in de kinderopvang of het onderwijs!

Stel je eens voor dat je je leven lang kan doen waar je blij van wordt. Dansen, zingen, sporten, spelen, vloggen en lezen. Het houd je jong, je hebt altijd een enthousiast publiek, je bent de voetbalheld van alle kinderen of je bent die juf met de allermooiste stem.

Een vrolijker beroep is er eigenlijk niet. Je geeft de kinderen iets mee waar je zelf blij van wordt en je geeft ze iets mee voor hun verdere ontwikkeling. Je zorgt voor verwondering, beleving en volop mogelijkheden om hun eigen talenten te ontwikkelen. Wat wil je nog meer? Word pedagogisch medewerker of onderwijsassistent!

Voorlichting

Dit is het enthousiasme waarmee een pedagogisch medewerker en een student van de opleiding onderwijsassistent of pedagogisch medewerker de voorlichting in de klas zullen geven. Zij verzorgen graag één lesuur bij u op school om leerlingen te enthousiasmeren om pedagogisch medewerker of onderwijsassistent te worden. De voorlichting is voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Rotterdam met het profiel Zorg en Welzijn. Het project Talentscouting is onderdeel van het brede programma Aanpak Lerarentekort van Gemeente Rotterdam.

Sfeermaker of actieveling?

Vanuit een persoonlijk perspectief maken we zichtbaar dat je als pedagogisch medewerker of onderwijsassistent kunt ’scoren’ met jouw eigenheid en persoonlijke interesses. Ben jij de sfeermaker? doorpakker? Of de actieveling? Daar komen de leerlingen tijdens de voorlichting achter. Na de voorlichting ontvangen ze als herinnering op hun huisadres een ansichtkaart, voorafgaand aan de opendagen voor de opleiding tot pedagogisch medewerker of onderwijsassistent.

Wij zouden graag deze voorlichting bij u op school geven! Wilt u meer informatie of een voorlichting inplannen? Mail dan naar: talentscouting.pmoa@gmail.com