Direct naar content

Talentscouting pedagogisch medewerker of onderwijsassistent

Kom werken in de kinderopvang of het onderwijs!

Stel je eens voor dat je heel je leven lang kan doen waar je blij van wordt. Dansen, zingen, sporten, spelen, vloggen en lezen. Je blijft voor altijd jong. Je hebt altijd een enthousiast publiek, je bent de voetbalheld van alle jongetjes en jij bent die juf met de allermooiste stem.

Een vrolijker beroep is er eigenlijk niet. Je geeft de kinderen iets mee waar je zelf blij van wordt, en je geeft ze iets waar ze altijd op terug zullen kijken. Je zorgt voor verwondering, beleving en een indruk voor de rest van hun leven. Wat wil je nog meer? Wordt pedagogisch medewerker of onderwijsassistent!

Voorlichting

Dit is het enthousiasme waarmee een pedagogisch medewerker samen met een student van de opleiding onderwijsassistent of pedagogisch medewerker de voorlichting in de klas zal geven. Zij komen graag bij u op school om leerlingen te enthousiasmeren om pedagogisch medewerker of onderwijsassistente te worden. De voorlichting is voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Rotterdam met het profiel: Zorg & Welzijn.

Sfeermaker of actieveling?

Vanuit een persoonlijk perspectief maken we zichtbaar dat je als pedagogisch medewerker of onderwijsassistent kunt ’scoren’ met jouw eigenheid en persoonlijke interesses. Ben jij de sfeermaker? Doorpakker? Of de actieveling? Daar kom je tijdens de voorlichting achter. Na de voorlichting ontvangen de leerlingen op hun huisadres, als herinnering, een eigen geschreven ansichtkaart voorafgaand aan de opendagen voor de opleiding tot pedagogisch medewerker of onderwijsassistent.

Wij zouden graag deze voorlichting bij u op school geven! Wilt u meer informatie of een voorlichting inplannen? Mail dan naar: talentscouting.pmoa@gmail.com