Rotterdamse Lerarenbeurs

Ontwikkel je verder

De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk dat onderwijsprofessionals zich kunnen blijven ontwikkelen. Werk je met peuters, leerlingen of studenten in het Rotterdamse onderwijs? En draag je zo direct bij aan hun leerproces? Ben je leergierig en nog lang niet uitgeleerd? Dan is de Rotterdamse Lerarenbeurs iets voor jou! Met deze beurs kun je een opleiding of cursus volgen, die jijzelf mag bepalen. Individueel of samen met collega’s. Zolang de opleiding of cursus aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte als onderwijsprofessional.
Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw ontwikkeling?

Voor wie

Voor alle Rotterdamse onderwijsprofessionals die:

  • in hun werk direct bijdragen aan het bevorderen van het leerproces van peuters, leerlingen of studenten;

  • werkzaam zijn in Rotterdam in de voor- en vroegschoolse educatie (vve) met een vaste aanstelling van ten minste 0,5 fte of;

  • werkzaam zijn in het primair, voortgezet, speciaal en voortgezet speciaal onderwijs met een vaste aanstelling van ten minste 0,575 fte of;

  • werkzaam zijn en het middelbaar beroepsonderwijs met een aanstelling van ten minste een half jaar.

Lerarenbeurs 2019-2020

U kunt geen aanvraag meer indienen voor de Rotterdamse Lerarenbeurs schooljaar 2019-2020. U kunt bij uw schoolbestuur navragen of uw aanvraag is toegekend. Vanaf begin volgend jaar kunt u een lerarenbeurs voor het schooljaar 2020-2021 aanvragen.

Meer weten?

Stuur een mail naar lerarenbeurs@rotterdam.nl.

Lees hier over ervaringen van leraren die de afgelopen jaren een opleiding of training met de Rotterdamse Lerarenbeurs hebben aangevraagd.