Rotterdamse Lerarenbeurs

Ontwikkel je verder

Behoefte aan een nieuwe stap in jouw ontwikkeling? Dat kan met de Rotterdamse Lerarenbeurs. Deze beurs is onderdeel van de Rotterdamse Leraren C.A.O., dit staat voor Complementaire Arbeidsvoorwaarden Onderwijs. Het zijn voorwaarden met leuke en nuttige extra's voor Rotterdamse onderwijsprofessionals en pedagogisch medewerkers binnen de vroeg- en voorschoolse educatie (vve). Met de Rotterdamse Lerarenbeurs kun je je verder ontwikkelen door een opleiding, cursus, stage of coachingstraject te volgen. Alleen of met collega's.

Meld je aan

Werk jij in het Rotterdamse onderwijs of VVE? Of ben je intern begeleider, remedial teacher of werk je bij de PABO of Lerarenopleiding in het Rotterdams onderwijs? Of ben je pedagogisch medewerker of instructeur? De lerarenbeurs is voor iedereen die in het Rotterdamse onderwijs werkt en met zijn of haar werk een directe bijdrage levert aan het leerproces van peuters, leerlingen of studenten.

Wil jij je verder ontwikkelen in je vak? Dan kun je een aanvraag voor de Rotterdamse Lerarenbeurs 2017 indienen.  Je vraagt de beurs aan door het digitale inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar lerarenbeurs@rotterdam.nl. Vergeet niet om de aanvraag ook in te dienen bij jouw schoolbestuur. 

 

Voor dit schooljaar kan nog een lerarenbeurs aangevraagd worden (maar ' op=op' ). Voor de aanvragen voor 2018-2019 wordt naar verwachting eind 2017 de beleidsregel vastgesteld. 

Meer weten?

Download de flyer Lerarenbeurs.

 

Lees hier over ervaringen van leraren die in het afgelopen jaar een lerarenbeurs hebben aangevraagd.