Meedoen in Rotterdam

Voor komend schooljaar wordt het aanvragen van een vergoeding voor een schoolreis of werkweek makkelijker. Het enige wat nodig is, is een gespecificeerde nota van school met voornaam en achternaam van het kind.

Stichting Meedoen in Rotterdam vergoedt al enkele jaren de kosten voor schooljaar en werkweken voor ouders die het financieel moeilijk hebben. Voorgaande jaren moest er gebruik worden gemaakt van het aanvraagformulier schoolreis van de stichting. Dit formulier moest gedeeltelijk door de ouders en gedeeltelijk door de school worden ingevuld. Samen met een gespecificeerde rekening van school en een recent inkomen moesten zij het formulier indienen.

Vanaf komend schooljaar 2020/2021 is het formulier niet meer nodig. Het enige wat nodig is, is een gespecificeerde rekening op naam van het kind, waarop duidelijk te zien is welk deel van de ouderbijdrage voor de schoolreis of werkweek is bedoeld. En een recente inkomensspecificatie van de ouders(s). De maximale vergoeding is 225 euro per kind per schooljaar.

Meer informatie

Stichting Meedoen in Rotterdam vergoedt geen ouderbijdrage, maar alleen de schoolreis of werkweek. Informatie hoe de aanvraag moet worden ingediend vindt u op onze website https://www.meedoeninrotterdam.nl/ouders/wat-aan-te-vragen/.