Nieuw boek Jona Baan

Fleudemeu, optimistisch boek over het leven van een basisschoolleraar.

In zijn nieuwe boek Fleudemeu vertelt Jona Baan (35) op humoristische wijze over hoe het er op een basisschool aan toe gaat. Maar hij is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. Deze Rotterdamse leraar en schrijver ergert zich aan de negatieve stemming die er in het land heerst over het onderwijs. Hij mist de positieve verhalen.

Jona: “Wij leerkrachten hebben een geweldig beroep. Met kinderen werken is het leukste dat er is. Maar dat leuke wordt ondergesneeuwd door alle negatieve publiciteit. In mijn boek draag ik oplossingen aan en wil ik juist een positief geluid over de beroepsgroep delen.”

Rotterdam Meestert

Op uitnodiging van Rotterdam Meestert gaat Jona op bezoek bij de Rotterdamse pabo’s om -met name de mannelijke- pabo studenten een hart onder de riem te steken. Vol humor vertelt hij over zijn werk en waarom je juist wel leraar moet worden. Rotterdam Meestert deelt tijdens deze presentatie een aantal exemplaren van het boek uit onder de studenten.

Boek bestellen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Fleudemeu? Je kunt het boek direct bij Jona bestellen via zijn website www.jona-baan.nl