Onderwijs010 lanceert nieuw digitaal platform

Vandaag lanceert Onderwijs010 het nieuwe online platform ‘SupeRvoorbeelden van het Rotterdamse onderwijs en kinderopvang’. Een nieuw platform waar scholen en kinderopvang de mogelijkheid hebben een filmpje, foto, verhaal of tekening te delen en zo van elkaars inspirerende voorbeelden te leren. 

In de afgelopen periode heeft het Rotterdamse onderwijs een enorme veerkracht laten zien. Met elkaar zijn allerlei inspirerende, mooie en vernieuwende ideeën bedacht. Ideeën die het waard zijn om met elkaar te delen. En dat kan! Vanaf vandaag kunnen alle mooie voorbeelden gedeeld worden op het nieuwe online platform www.onderwijs010.nl./supeRvoorbeelden.

Naast alle +R extra’s van lesgeven in Rotterdam is dit platform één van de voordelen voor de Rotterdamse leraren en pedagogisch medewerkers. Alle mooie voorbeelden in het Rotterdamse onderwijs verdienen een podium. En dat geven we op www.onderwijs010.nl./supeRvoorbeelden. Dus heb je een mooi voorbeeld? Deel dan je filmpje, foto, tekening, gedicht of verhaal. Groot, klein; alles kan en mag! Iedereen (ouders en studenten/leerlingen) kan zijn of haar waardering laten zien door de verhalen/foto’s enz. te ‘liken’. Dus zeker interessant om elkaars inzendingen te lezen of bekijken.

Promotiefilmpje lancering online platform