11 oktober Open Deuren Dag: slim organiseren van het onderwijs

Ben je benieuwd hoe andere Rotterdamse scholen omgaan met het lerarentekort zonder in te leveren op de kwaliteit van personeel en onderwijs? Bezoek dan op woensdag 11 oktober de Open Deuren Dag. 

Tijdens deze dag kun je scholen bezoeken die al goed op weg zijn op het gebied van Slim Organiseren. De scholen die hun deuren openstellen zijn ieder op hun eigen manier bezig om het onderwijs beter te laten aansluiten bij de wereld van nu en de onderwijsbehoeften van de leerlingen. 

Voor wie is de bijeenkomst?

Deze dag is voor medewerkers van scholen die zelf ook slim willen organiseren en onderzoeken welke vorm het beste bij hun school past. 

Programma

Vanaf 9.15 uur ben je welkom op één van de scholen. Om 9.30 uur start het programma. De deelnemers worden meegenomen in de ontwikkeling die de school heeft doorlopen op het gebied van Slim Organiseren. Daarna volgt een rondleiding om de dagelijkse praktijk op de school te ervaren. Tijdens het programma is ruimte voor vragen en discussie. Uiterlijk om 11.30 uur is het programma afgelopen.

Deelnemende scholen

De volgende scholen openen hun deuren op 11 oktober 2023:

De overige deelnemende scholen worden later bekend gemaakt.

Aanmelden

Wil jij ook aan de slag gaan met Slim Organiseren? Meld je dan via de link aan. Het aantal plaatsen per school is beperkt, dus wees er snel bij.

Bekijk informatie per thema

Meer weten over Slim Organiseren?

Gerelateerde artikelen