Informatiebijeenkomsten ‘Leraar worden in het Rotterdamse onderwijs’

Denk jij aan een overstap naar het Rotterdamse basis- of (voortgezet) speciaal onderwijs? Van dinsdag 31 augustus tot en met woensdag 8 september vinden er verschillende online en offline evenementen plaats voor geïnteresseerden.

Oriëntatiemogelijkheden

Binnen de oriëntatieweek zijn er verschillende momenten en mogelijkheden om je te oriënteren. Win informatie in bij de verschillende schoolbesturen, ga via Ms Teams in gesprek met andere zij-instromers of bekijk de digitale informatiebijeenkomsten voor carrièreswitchers en zij-instromers. Hier vertellen Rotterdamse pabo’s en schoolbesturen en ervaren leerkrachten hoe de verschillende (maatwerk)trajecten en hoe het is om les te geven in Rotterdam.

Nieuw talent voor de klas

Het Rotterdamse onderwijs is hard op zoek naar nieuw talent. Lesgeven is een vak. Een prachtig, betekenisvol vak dat je kunt leren. Iedere werkdag is verrassend en kan onverwachte situaties met zich meebrengen. Als leraar kun je een positief verschil maken in de ontwikkeling van kinderen. Ontdek de mogelijkheden om te zien of het onderwijs bij jou past. Heb je al een lesbevoegdheid en momenteel niet werkzaam in het Rotterdamse onderwijs? Weet dat dan Rotterdam om jou staat te springen.

Meld je aan

Heb je interesse? Meld je dan hier aan voor een of meerdere onderdelen deze week, afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en ervaring.

Lees hier alvast meer over leraar worden in Rotterdam en laat je inspireren door de verhalen van andere Rotterdamse leerkrachten.