Werken in de kinderopvang

Hoe kun je je het beste oriënteren op een baan in de kinderopvang in Rotterdam?

Werken in de kinderopvang in Rotterdam is afwisselend, uitdagend en doet ertoe. Je draagt bij in de ontwikkeling van de jongste Rotterdammers!

Je kunt werken in de dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, in de Voorschoolse Educatie voor kinderen van 2-4 jaar en in de Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. In de tool hieronder hieronder vind je – afhankelijk van je achtergrond – de mogelijkheden naar jouw baan in de kinderopvang in Rotterdam.

  • Op zaterdag 26 november vindt de informatiebijeenkomst plaats voor geïnteresseerden die de overstap willen maken naar de kinderopvang. Er worden door verschillende onderwijsinstellingen presentaties gegeven over verschillende opleidingsmogelijkheden om een carrierewitch te maken naar de kinderopvang. Daarnaast kun je in gesprek gaan met de besturen van Rotterdamse kinderopvangorganisaties over jouw mogelijkheden. Meld je hier aan.

We raden je aan om de website van Kinderopvang Werkt te bezoeken. Hier vind je alvast meer informatie over werken in de kinderopvang.

Heb je al een passend diploma en wil je direct aan de slag? Bekijk dan de vacaturepagina en oriënteer je goed op de verschillende Rotterdamse schoolbesturen, om te kijken welk bestuur het beste bij je past. Ga in gesprek met het bestuur en plan een moment om een dag(deel) mee te lopen.

* = verplicht veld

Kies eerst je opleiding.

Kies eerst je type onderwijs.

Kies eerst je uitgangssituatie.