Werken in de kinderopvang

Hoe kun je je het beste oriënteren op een baan in de kinderopvang in Rotterdam?

Werken in de kinderopvang in Rotterdam is afwisselend, uitdagend en doet ertoe. Je draagt bij in de ontwikkeling van de jongste Rotterdammers! Je kunt werken in de dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, in de Voorschoolse Educatie voor kinderen van 2-4 jaar en in de Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. In de tool hieronder vind je – afhankelijk van je achtergrond – de mogelijkheden naar jouw baan in de kinderopvang in Rotterdam. Bekijk de pagina Kinderopvang Werkt voor meer informatie over werken in de kinderopvang.

Heb je al een passend diploma en wil je direct aan de slag?
Heb je al een onderwijsbevoegdheid of passend diploma voor de kinderopvang en wil je direct aan de slag in Rotterdam? Bekijk dan de vacaturepagina voor de kinderopvang. Is jouw diploma nog niet helemaal passend? Dan zijn er ook (betaalde) leer- werktrajecten mogelijk. Neem daarvoor contact op met een kinderopvangorganisatie bij jou in de buurt.

Wil jij werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Verander van baan en ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst op 13 september! Meld je hier aan.

* = verplicht veld

Kies eerst je opleiding.

Kies eerst je type onderwijs.

Kies eerst je uitgangssituatie.