Petje af voor leergierige kinderen!

Willen jouw leerlingen weten hoe het voelt om advocaat te zijn in een rechtbank? Zijn ze benieuwd hoe de brandweer een brand blust of zijn ze nieuwsgierig naar welke mensen er in een ziekenhuis werken? Dan is Petje af Rotterdam iets voor hen!

Wat is Petje af?
Petje af is een stichting waar kinderen tussen de 10 en 14 jaar de wereld ontdekken! Het programma biedt kansen aan kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op 28 zondagen per schooljaar, verdeeld in blokken van 4 weken, maken ze gratis kennis met zeven verschillende beroepen en leren hierbij van echte experts. Ze gaan erop uit naar het museum, leren reizen met het openbaar vervoer en maken nieuwe vrienden. Op die manier ontdekken kinderen wat ze leuk vinden, wat er allemaal mogelijk is en waar ze goed in zijn. Daarnaast maken ze ieder blok een presentatie voor ouders, broertjes of zusjes over wat zij allemaal hebben geleerd. Petje af is dus een echte kans om nieuwe dingen te ontdekken!

Zelf meedoen?
Niet alleen kinderen kunnen meedoen met Petje af. Ook als volwassene kan je bijdragen aan de toekomst van gemotiveerde en talentvolle kinderen. Zo kan je meedoen door als fan Petje af te promoten binnen je netwerk, mee te helpen met het organiseren van activiteiten of door te doneren. Daarnaast is als school mogelijk om de Petje af-methode binnen de school aan te bieden.

Schrijf je in via de website www.petjeaf.nl/meedoen
Of neem contact op via: 088-3301124 of rotterdam@petjeaf.nl