Vragen over leraar worden in het basis en (voortgezet) speciaal onderwijs? Meld je aan voor één van de digitale Q&A-sessies

Wil je als zij-instromer aan de slag in het basis- of speciaal onderwijs in Rotterdam? Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding en wil je weten wat ervaringen van huidige zij-instromers zijn? Meld je aan voor een van de digitale Q&A-sessies voor zij-instromers.

Vragen stellen aan zij-instromers

Tijdens de sessies komen geïnteresseerden meer te weten over de mogelijkheden en ervaringen van lesgeven in Rotterdam. Zij-instromers met verschillende achtergronden vertellen over hun traject en ervaring. Deze sessies zijn erop gericht om als deelnemer vragen te stellen aan zij-instromers.

Aanmelden

De Q&A-sessies vinden digitaal plaats. We maken gebruik van Microsoft Teams. Deelnemers ontvangen na aanmelding een bevestiging per e-mail. De link om de sessie bij te wonen wordt een dag voor aanvang per e-mail verstuurd.

Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie en ervaringsverhalen

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de informatiebijeenkomst voor zij-instromers van 26 januari hier terug. Lees daarnaast de verhalen van andere zij-stromers zoals Geert en Noëlle. Heb je meer vragen naar aanleiding van de digitale Q&A-sessies? Stuur dan een e-mail naar: leraren010@rotterdam.nl.

Programma
18:50 – 19:00 uur    inloop

  • Welkom
  • Informatie over zij-instroom  
  • In gesprek met zij-instromers (tijdens dit gesprek krijg je als deelnemer de mogelijkheid om al je vragen te stellen via de chatfunctie van Microsoft Teams
  • Hoe kan je je oriënteren
  • 20:00 uur Afsluiting