Rotterdams Lerarenprofiel/ Rotterdamse Groeigesprekken

Hoe is het om in Rotterdam voor de klas te staan? Wat vraagt het lesgeven in Rotterdam van je? Welke competenties en vaardigheden moet je bezitten?

Het Rotterdams lerarenprofiel geeft antwoord op deze vragen, maakt je hier bewust van en zetten je aan het denken. Er is een profiel voor het primair onderwijs en een profiel voor het voortgezet onderwijs. De profielen zijn in samenwerking met leraren opgesteld. Elke leerkracht in het primair-, voortgezet en beroepsonderwijs vraagt zich wel eens af: hoe kan ik mij nog verder ontwikkelen? Of: hoe kan ons team nog beter functioneren of met elkaar samenwerken? Een ander maakt zich misschien zorgen over hoe de straatcultuur de klas binnendringt.

Online Tool voor groeigesprekken

De onlinetool Rotterdamse groeigesprekken helpt je om gesprekken over deze onderwerpen op gang te brengen en gestructureerd te laten verlopen. Met de tool kun je met je collega of je team in gesprek gaan over je werk als Rotterdamse leraar; hoe ziet je dagelijkse praktijk eruit, wat gaat goed, wat kan beter en welke ontwikkeling is mogelijk of nodig? Gesprekken om te groeien dus!
 

Bekijk hier het filmpje over de Rotterdamse groeigesprekken

 

    Klik op het plaatje of op de link onder het kaartje om naar de Rotterdamse groeigesprekken te gaan.
                                          Ja, ik wil een Rotterdams groeigesprek