Direct naar content
Onderwijs010

Expeditie Digitaal

Digitalisering betekent veel voor jouw leerlingen. Veel jongeren gebruiken social media en brengen na schooltijd uren door achter de computer om te gamen of te programmeren. Digitalisering biedt kansen en risico’s. Schoolleiders krijgen de kans om met Expeditie digitaal te onderzoeken wat digitalisering voor hun onderwijs kan betekenen.

Wat is expeditie digitaal?

Bij Expeditie Digitaal gaan schoolleiders mee op een tour langs verschillende experts op het gebied van digitalisering en digitale geletterdheid. Tussendoor worden de schoolleiders geholpen door een procesbegeleider om, samen met het schoolteam, een Plan van Aanpak digitale geletterdheid voor hun eigen school te maken.

Expeditie digitaal voorjaar 2020

Dit voorjaar zijn de eerste 15 schoolleiders gestart met Expeditie Digitaal. Verschillende experts vertellen hun visie op digitalisering en digitale geletterdheid. Op deze pagina houden we jou op de hoogte van deze tour. Je kunt ook lid worden van de speciale LinkedIn-groep.

Partners

Expeditie Digitaal is een unieke inspiratietour, die wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam, IT Campus Rotterdam en de Rotterdamse schoolbesturen, in samenwerking met Kennisnet en SLO.

Actueel