W&T Challenge 010

W&T Challenge 010 daagt kinderen van 4 – 12 jaar en leerkrachten van Rotterdamse basisscholen uit om op een speelse manier aan de slag te gaan met Wetenschap en Technologie (W&T).

Challenge 2022

De challenge voor 2022 start in februari en is gratis voor alle kinderen. Tijdens de challenge krijgen leerlingen gedurende de periode van 6-12 weken opdrachten die ze thuis, op school of op de BSO uitvoeren. De uitdagingen worden naast fysiek ook digitaal aangeboden aan de kinderen via het Youtube-kanaal W&T 010 TV. W&T Challenge 010 wordt georganiseerd door Stichting DOENK, Creative Desk en stichting Kind en Onderwijs Rotterdam.

Leerdoelen

Kinderen gaan aan de slag met het onderzoeken, ontdekken, ontwerpen en pitchen op het gebied van wetenschap en techniek. Alle leerlingen hebben daarnaast wekelijks op woensdagmiddag een coachsessie op het platform Twitch, om ze zo verder te helpen met hun challenge.

Aanmelden

Scholen, BSO’s, en leerlingen kunnen zich aanmelden via info@wtchallenge010.nl. Bekijk samen met uw leerlingen onderstaande trailer of stuur deze door naar de ouders.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Ewoud Verbakel via 06 53125505 of info@wtchallenge010.nl.

Volg W&T Challgene 010 op Facebook, Instagram en Youtube