Het Vakantiepaspoort is vernieuwd!

Het Vakantiepaspoort is vernieuwd! Met een nieuwe naam (‘Jeugd’ is eraf), een nieuw jasje én een splinternieuwe app belooft het een mooie zomer te worden. Eén ding is niet veranderd: met het Vakantiepaspoort kunnen basisschoolkinderen de hele zomervakantie plezier maken, gratis of met korting.

Leuke dagbestedingen

Deze week krijgen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar in Rotterdam de 38e editie van het Vakantiepaspoort gratis uitgereikt op scholen. Ze maken kennis met hun nieuwe reismaatje Mika, die hen meeneemt naar allerlei toffe uitjes in en om Rotterdam. Het zwembad, de kinderboerderij, het museum, waterskiën, spelen, jumpen of ijsjes eten. Met het Vakantiepaspoort is er in elke buurt veel leuks te doen, gratis of met korting.

App vakantiepaspoort

Onmisbaar voor de reis door Rotterdam is de nieuwe Vakantiepaspoort app. Hierin vind je de informatie over de bestemmingen en per buurt wandelroutes voor een leuke dagbesteding. Je favoriete bestemmingen sla je op door een hartje te geven.  Ouders (of de kinderen zelf) kunnen de Vakantiepaspoort app nu gratis downloaden in de Apple Store of Play Store.

Sparen voor de superbestemmingen

Zeg je ‘Vakantiepaspoort’, dan zeg je ‘stempels sparen’. Bij elk uitje dat kinderen bezoeken krijgen ze een stempel in hun fysieke Vakantiepaspoort. Bij tien stempels kan een kind met de Supercoupon voor slechts € 2,50 per stuk maximaal twee waardebonnen kopen voor de Superbestemmingen. Dit jaar zijn dat Diergaarde Blijdorp, Spider City of een voorstelling van Jeugdtheater Hofplein. Een bezoek brengen kan ook in het najaar. Zo hebben de kinderen ook na de zomervakantie nog plezier van het vakantiepaspoort.