Op 21 september zetten we de pedagogisch medewerkers in het zonnetje. Doe je mee!

Op de derde donderdag van september is de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Deze dag biedt een uitgelezen kans om pedagogisch medewerkers in het zonnetje te zetten.

Waardering voor kinderopvang medewerkers

We laten onze waardering zien door het gebruik van een uniek gifje en een inspirerend filmpje. Onderwijswethouder Said Kasmi van Rotterdam spreekt hierin persoonlijk zijn dank uit, en diverse ouders en kinderen delen hun lovende woorden. Deze digitale uitingen benadrukken de kwaliteit en het belang van werken in de kinderopvang.

Deel en doe mee!

Help ons dit zo breed mogelijk te verspreiden. Deel het gifje en het filmpje via je eigen website of op social media zoals WhatsApp, Facebook, LinkedIn, en Instagram. Elk platform telt!

Als je leidinggevende bent, deel dan het gifje en filmpje in een WhatsApp-groep om je team te bedanken. Werk je in de kinderopvang? Geef je collega’s een digitaal schouderklopje door het ook te delen.

Afbeelding met tekst de toekomst van Rotterdam begint bij jou, pedagogisch medewerker. Goed werk!
Klik met de rechtermuisknop op de GIF en kies “Afbeelding opslaan als…” om de GIF op je computer op te slaan.

Oproep aan ouders en kinderen

Ouders en kinderen kunnen een extra dimensie toevoegen aan deze Dag van de Pedagogisch Medewerker. Stuur op 21 september een WhatsApp-bericht met het gifje en een persoonlijk compliment of bedankje naar je pedagogisch medewerker. Dit initiatief draagt bij aan het gevoel van waardering en erkent het belang van pedagogisch medewerkers in de Rotterdamse kinderopvang.

In de video delen Rotterdammers hun waardering voor het harde werk van pedagogisch medewerkers. Deel de video om de waardering te verspreiden.